Lisää aasialaista tunnelmaa sisustusideoihisi

Jos aiot tosissasi parantaa sisätilojesi tunnelmaa ja yleistä viileyttä, sinun kannattaa harkita vakavasti aasialaisen vivahteen lisäämistä sekoitukseen. Viime aikoina länsimaailma on katsonut kaipaavasti itäiseen vastineeseensa ja useammin kuin ei ole lainannut muutamia makuja omiin nautintoihinsa. Tässä artikkelissa tarkastellaan useita vaikutteita, jotka voivat tuoda niin paljon arvoa asunnonomistajille uudessa maailmassa. Ole hyvä ja katso itse ja katso, etkö löydä yhtä tai kahta ideaa, jotka toimisivat hyvin omassa paikassasi.
Buddhan patsaat
Siddhartha Gautama tai Buddha, kuten hänet tunnetaan paremmin, on varmasti yksi silmiinpistävimmistä ikonisista kuvista, joita länsimaiset matkailijat muistavat matkoistaan Intiaan, Thaimaahan ja muihin Aasian osiin, jotka seuraavat tätä elämänjärjestelmää. Ja mahdollisuus tuoda tämän todella rauhanomaisen kulttuurin esitys takaisin omaan maailmaamme on useimmissa tapauksissa liian vastustaa. Mikä olisikaan parempi tapa tuoda harmoniaa ja aitoa klassista designia omaan kotiin? Buddha-patsaita on kaikenmuotoisia ja -kokoisia, ja voit todennäköisesti löytää sellaisen, joka sopii laskuun edes hyppäämättä lentokoneeseen!
Sekoita ja yhdistä
Voit tuoda itämaista lupausta kotiisi ja leikkiä muutamilla moderneilla teemoilla luodaksesi räätälöidyn ilmeen. Jotkut kiinalaiset sinivalkoiset tuotteet näyttäisivät upeilta japanilaisen tatamimaton rinnalla. Ja bambu näyttää aina siistiltä kodin pimeimmissä huoneissa. Muista vain valita mukava sohva muutamalla sävyllä, jotka sopivat näihin visuaalisiin herkkuihin, ja koko huone näyttää pian äärimmäiseltä chill-alueelta.
Zen on kaikki
Kun käsittelemme buddhalaisuutta, niin japanilainen zen-koulu on toinen hyvin arvostettu elämänjärjestelmä, joka pyrkii valaistumiseen meditaation kautta. Jos tarkastelet tapaa, jolla nämä periaatteet käännetään kuviksi, haluat pian jotain zeniä aivan omaa. Onneksi voit hankkia joitain Zen Buddha -patsaita ja tietoa siitä, kuinka järjestää tilasi tietoisella mutta rauhoittavalla tavalla. Suosittelemme tätä ilmettä kylpyhuoneeseesi tai ainakin huoneeseen, jossa on normaalia vähemmän sotkua.
Moderni Chinoiserie
Jos sinulla on affiniteetti korkean hyötysuhteen uuneihin ja nautit eräänlaisesta fuusiosta, joka kattaa sekä idän että lännen, tämä varmasti kelluu veneesi! Lisää aasialaista tunnelmaa eleganttiin eurooppalaiseen lähestymistapaan, ja Modern Chinoiserie on varmasti tyylilistalla, ja sitten vähän! Tämä ranskalainen termi on peräisin 1600- ja 1700-luvulta, ja se sisältää joitain kauneimmista ja herkimmistä yksityiskohtakeskeisistä tyyleistä, joita sinulla on koskaan ilo kokea. Ja hieno uutinen on, että voit saada tämän erittäin tyylikkään lookin kotiisi tänään! Se ei tietenkään ole alkuperäisiä taideteoksia, mutta puhu lahjakkaalle sisustussuunnittelijalle ja voit pian muuttua paljon tyylikkäämpään menneisyyteen.
Enää?
No, emme ole vielä edes puhuneet Feng Shuista tai nykyaikaisista korealaisista malleista, mutta tämän pienen erän pitäisi riittää nyt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *