7 luovaa tapaa piristää tylsää terassiasi

Onko sinulle koskaan tullut mieleen, että terassisi saattaa olla tylsä ja tylsä? Ethän sinä haluaisi sen tapahtuvan? Mikset harkitse sen parantamista? Harkitse seuraavia suunnittelu- ja sisustusvinkkejä, jotta saat terassisi huutamaan “tyyliä” rohkealla lausunnolla!
• Kasvata ruukkukasveja – Nyt on aika tuoda esiin puutarhuri sinussa. Hanki siemeniä ja puutarhatarvikkeita, jotta sinulla on pian oma ruukkukasvipuutarhasi. Etsi erilaisia kukkia. Yksi syy siihen, miksi terassisi on tylsä, on se, että siitä todennäköisesti puuttuu väriä. No, kukat voivat lisätä siihen paljon väriä.
• Lisää tyynyjä huonekaluihisi – Sinun kannattaa myös harkita tyynyjen käyttöä. Tyynyjä on eri väreissä ja kuvioissa. Aseta ne huonekalujesi päälle luodaksesi tyylikkään ja silmiinpistävän vaikutelman. Hanki ne tyynyt, jotka on suunniteltu ulkokäyttöön. Varmista, että näiden tyynyjen mallit sopivat hyvin huonekalujesi kanssa.
• Varaa ulkohylly – voit myös harkita ulkohyllyn asentamista patiolle. On itsestäsi kiinni, mitä laitat hyllyillesi. Voit laittaa sinne kirjoja, jotta jokainen terassilla hengaileva voi napata hyvää luettavaa. Voit jopa laittaa viiniä ja cocktaileja siihen.
• Muuta sisustusta – huonekalujen tyyppi vaikuttaa suuresti siihen, miltä terassisi näyttää. Joten jos uskot, että sinulla on tylsä patio, sinun kannattaa harkita huonekalujen vaihtamista. Valitse tyylikäs, moderni muotoilu tai jopa eksoottinen, maalaismainen ilme. Muotoilun lisäksi värit ovat myös erittäin tärkeä tekijä hyvien huonekalujen valinnassa.
• Lisää verhoja – saatat haluta myös lisätä verhoja terassin kattoon tai markiisiisi. Verhojen avulla voit suojautua auringolta. Ne voivat olla todella kauniita koriste-esineitä. Varmista, että verhojen värit sekoittuvat hyvin kuistilla oleviin elementteihin. Yksi vinkki on, että suuret ja vaaleat verhot toimivat erinomaisesti puuterassilla.
• Lisää lattiavalaisimia – patiolle saattaa paistaa paljon aurinkoa aamulla. Mutta mitä tapahtuu yöllä? Onko terassisi vielä se valoisa ja viihtyisä paikka kuin aamulla? Voit aina piristää terassiasi myös yöllä lattiavalaisimien avulla. Valitsetpa isot tai korkeat lattiavalaisimet, varmista, että niiden muotoilu sopii hyvin terassillesi.
• Asenna kattotuuletin – Lähteekö aamulla kuuma? Voit aina asentaa kattotuulettimen terassisi kattoon tai markiisiisi. Siellä on paljon kattotuuletinmalleja, jotka on erittäin helppo asentaa. Kattotuuletin ei ole vain jotain, joka voi viilentää sinua kuumana päivänä. Se voi jopa auttaa sinua saavuttamaan terassillesi maalaismaisen ilmeen.
Nämä ovat vain muutamia vinkkejä siitä, kuinka voit piristää tylsää terassiasi. Siellä on monia mielenkiintoisempia ideoita, mutta ainakin nämä seitsemän auttavat sinua pääsemään alkuun!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *