Puhaltaa ne BBQ-blues näillä kolmella upealla iOS-sovelluksella

Okei ihmiset, olemme nähneet viimeistä talvea jo jonkin aikaa ja näyttää siltä, että kevät alkaa väistää kesää, joten valmistaudutaan grillikauteen! Olitpa kuinka vanha tahansa, tämä toiminta taatusti kääntää kulman ylösalaisin! Miehet kaikkialla alkavat ottaa tosissaan omia ruoanlaittotaitojaan, kun taas heidän kumppaninsa ovat iloisia roolileikien vaihdosta. Eikä sillä näytä olevan väliä kuinka hyvä tai huono kokki olet, sillä ulkoilma saa aina kylkiluut ja hampurilaiset maistumaan jumalallisilta. Joten kun nämä mahtavat ajatukset mielessäsi, miksi et kysy suosikkiälypuhelimeltasi jumalallisia neuvoja? Kyllä, iOS App Storessasi on enemmän kuin vain muutama BBQ-keskeinen sovellus, ja olemme löytäneet kolme parasta saatavilla olevaa sovellusta täältä luettavaksi!
Weber’s On the Grill, Weber – 
Tämä sovellus toimii iPhonessa, iPod Touchissa ja iPadissa, ja se vaatii iOS 5.1:n tai uudemman toimiakseen sujuvasti. Okei, jos etsit hienoja reseptejä, jotka puhaltavat talven ajatuksia ensi viikkoon, tämä paha poika on varmasti hintalapun arvoinen. Täällä on yli 250 reseptiä, ja ne eivät ole sotkuisia. Koska sinulla on kick ass marinadeja, herkullisia hieroja, ja siellä on jopa ehdotettu ostoslista, joka varmistaa, että tapahtumassasi on kaikki mitä koskaan tarvitset. Laivan päivittäistavaraluetteloominaisuuden voi ladata ja jakaa kavereidesi kanssa, ja 100 + grillausvinkkiä täydentävät kaiken täydellisesti. Pahus, täällä on jopa kristallinkirkkaita videoita, jotka näyttävät sinulle tarkalleen, kuinka ne pihvit kypsennetään juuri niin kuin haluat. Mitä muuta haluaisit?
Grill-It! Grillaus- ja grillireseptit sulkun mukaan – 
Tämä sovellus toimii iPhonessa, iPod Touchissa ja iPadissa, ja se vaatii iOS 6.0:n tai uudemman toimiakseen sujuvasti. Toinen BBQ-sovelluksemme on toinen erinomainen esimerkki siitä, kuinka voimme yhdistää teknologiaa ruoanlaittoon täydellisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Ikään kuin otsikko ei olisi jo kertonut, tässä kauneudessa on kyse grillauksesta ja niistä resepteistä, jotka voivat tehdä eron loistavan ja keskimääräisen grillauksen välillä. Ne, jotka sanovat, ettei siinä ole mitään, ovat selvästi toisessa leirissä, koska nämä vinkit räjäyttävät vieraasi sukat pois! Sanomme “hanki tämä ja hanki se nyt!”
Omaha Steaks International – Omaha Steaks – Ilmainen
Tämä sovellus toimii iPhonessa, iPod Touchissa ja iPadissa, ja se vaatii iOS 6.0:n tai uudemman toimiakseen sujuvasti. Okei, viimeinen iOS BBQ -hirviösovelluksemme on ilmaislahja, joka kestää parhaat maksulliset esimerkit. Kaasugrillin siivouspalvelu vannoo Omaha-pihvien laadusta ja keitä me olemme väittelemään heidän kanssaan? Kokeile tätä ennen seuraavaa grillibonansia ja olet iloinen siitä!
3 parasta?
Ehdottomasti, joten hanki itsellesi yksi näistä nyt ja kerro naapureillesi, kuka BBQ-pomo todella on!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *